Administratori |
Vitaj a cíť sa ako doma ( Prihlásenie | Registrácia )
![]() ![]() |
Administratori |
3.10.2008, 8:31 ( Administratori )
|
|
Expedičník![]() ![]() Skupina: Expedičníci Odkiaľ: Vyškov |
Nelibi se mi zasahy administratoru.
Bez vysvetleni se presouvaji a zamykaji vlakna a mazou prispevky! |
|
|
|
3.10.2008, 8:35 ( Administratori )
|
|
Dynax Superstar 2010![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Admin Odkiaľ: Bratislava, Slovensko |
mas na mysli nieco konkretne?
|
|
|
|
3.10.2008, 8:37 ( Administratori )
|
|
ano
|
|
|
|
3.10.2008, 8:41 ( Administratori )
|
|
Fototiskárna Canon PIXMA Pro 9000
smazany 2 prispevky presunuto a lock uz je odemknute prispevky bych mazal pouze ze zavaznych duvodu pak se ztraci souvislosti a je v tom zmatek ale jinak vsechno v pohode . . . |
|
|
|
3.10.2008, 8:44 ( Administratori )
|
|
Dynax Superstar 2010![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Admin Odkiaľ: Bratislava, Slovensko |
Fototiskárna Canon PIXMA Pro 9000 smazany 2 prispevky presunuto a lock uz je odemknute prispevky bych mazal pouze ze zavaznych duvodu pak se ztraci souvislosti a je v tom zmatek ale jinak vsechno v pohode . . . myslim ze vymazanim tych dvoch prispevkov nikto o ziadne suvislosti nepride. Tlaciaren je tam kde ma byt, a myslim ze k tomu ani nieje treba vysvetlenie. Takze teraz napis Karlosovi nieco k veci a o nic neprides ani ty |
|
|
|
3.10.2008, 8:48 ( Administratori )
|
|
Jde o princip, ted jsou to 2 prispevky o ho*ne, priste to bude neco jineho.
Vetsinou se to nedela, jestli mas jiny nazor - prosim, jsou to vase stranky - me se to proste jenom nelibi . . . |
|
|
|
3.10.2008, 8:50 ( Administratori )
|
|
der faule Helmut![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Stvoriteľ :) Odkiaľ: Břeclav |
Jde o princip, ted jsou to 2 prispevky o ho*ne, priste to bude neco jineho. Vetsinou se to nedela, jestli mas jiny nazor - prosim, jsou to vase stranky - me se to proste jenom nelibi . . . mne sa to tiež nepáči. Presúvanie topicov je fajn, keď sú založené v nesprávnej sekcii. Ale mazanie len robí bordel a mätie. Netuším čo bolo v tých dvoch príspevkoch čo boli zmazané, ale pokiaľ tam Karlos neskrúcal prsty do hákového kríža, alebo niečo podobné, tak nevidím dôvod na mazanie.. |
|
|
|
3.10.2008, 9:07 ( Administratori )
|
|
takže:
ak som dobre pochopil tak Karlos tam napísal že nevedel kam to dať a Milan mu odpovedal že do príslušenstva. Vzhľadom na to že sa tu topicy dajú presúvať, Marek to presunul a oba príspevky zmazal pretože boli už zbytočné a neposkytovali žiadnu informačnú hodnotu. Do budúcnosti prosím - pri mazaní príspevkov uviesť dôvod mazania vo forme jednoho krátkeho príspevku, verím že keby to tam bolo, tak Milan je spokojný a my všetci tiež. Dík |
|
|
|
4.10.2008, 10:02 ( Administratori )
|
|
Umiernený radikál![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Expedičníci Odkiaľ: Brandýsko - Středočechy |
V pohodě, pořádek musí bejt .
|
|
|
|
7.10.2008, 17:06 ( Administratori )
|
|
Umiernený radikál![]() ![]() ![]() ![]() Skupina: Expedičníci Odkiaľ: Brandýsko - Středočechy |
Hele Bando ,
|
|
|
|
7.10.2008, 17:32 ( Administratori )
|
|
Hele Bando , človeče.. môj názor je asi tento (a prosím aj o iné názory) : dynaxexpedícia nevznikla ako užívateľská galéria. Je to predovšetkým stránka ktorá elektronicky spája fanúškov dynax expedícií, preto sú tu fotky z jednotlivých výletov. Testovacie fotky a fotky ktoré ukazujú možnosti objektívov ako napr. 135STF - nie som proti, je to perfektná referencia pre záujemcov a majiteľov. Diskusie sú nutnosťou. Ale nejaké všeobecné galérie typu "reportáž - fotky sem" .. neviem neviem. Som ochotný tolerovať diskusné vlákna na takéto témy, ale s tým že sa zavedie pre užívateľov disková kvóta napr. 150 MB, alebo 1MB za deň alebo ja neviem čo.. a pokiaľ si ju vyčerpajú, budú musieť začať mazať. Chcem sa vyhnúť tomu aby tu bezcieľne pribúdalo kvantum fotografií, na toto by mali byť osobné stránky - a existuje nespočetne veľa možností ako si také stránky spraviť - či už cez google Picasa, alebo rajce.net alebo iné galérie (flickr, ...) . Ale sem to podľa mňa nepatrí. A čo vy ostatní na to? |
|
|
|
7.10.2008, 18:00 ( Administratori )
|
|
Expedičník![]() ![]() Skupina: Expedičníci Odkiaľ: Praha, ČR |
človeče.. môj názor je asi tento (a prosím aj o iné názory) : dynaxexpedícia nevznikla ako užívateľská galéria. Je to predovšetkým stránka ktorá elektronicky spája fanúškov dynax expedícií, preto sú tu fotky z jednotlivých výletov. Testovacie fotky a fotky ktoré ukazujú možnosti objektívov ako napr. 135STF - nie som proti, je to perfektná referencia pre záujemcov a majiteľov. Diskusie sú nutnosťou. Ale nejaké všeobecné galérie typu "reportáž - fotky sem" .. neviem neviem. Som ochotný tolerovať diskusné vlákna na takéto témy, ale s tým že sa zavedie pre užívateľov disková kvóta napr. 150 MB, alebo 1MB za deň alebo ja neviem čo.. a pokiaľ si ju vyčerpajú, budú musieť začať mazať. Chcem sa vyhnúť tomu aby tu bezcieľne pribúdalo kvantum fotografií, na toto by mali byť osobné stránky - a existuje nespočetne veľa možností ako si také stránky spraviť - či už cez google Picasa, alebo rajce.net alebo iné galérie (flickr, ...) . Ale sem to podľa mňa nepatrí. A čo vy ostatní na to? souhlasím... Veřejné galerii bych se raději vyhnul. Krom toho – co napísal pepčok – bychom se tu také dost ztráceli. Pokud jde o fotky z Dynax expedice, tak ty nám dají i tak dost zabrat, než je sem umístíme všichni. Na hlavní straně pod tlačítkem kontakty, budou klidně vypsané osobní galerie přihlášených členů. Pokud jde o výkřik techniky (třeba zmíněné STF, nebo nová optika od Sony), je potřeba prezentovat co možná nejdobřejší výsledky - nejsme přece žádná banda nazdárků a umíme posoudit, když se fotka povede. Tím vznikne i možnost umístit fotku i v 1:1, aby se to dalo hezky pitvat. (to je mimo jiné i motivace pro ty, kteří nějaký takový kus mají, aby skutečně využili potenciál uplně na max). Přátelé, galeríí je na netu stovky, ale dynaxexpedícia.net je jen jedna |
|
|
|
7.10.2008, 18:19 ( Administratori )
|
|
Asi jsem tam toho podotknul málo, také nestojím o veřejnou galerku, ale myslel jsem tomu dát nějaké regule co se týče fotek které se tvoří určitou techniko či jak , něco jako je zde o panoramatech , klepnu na ně a vím že tam nenajdu jak nasvítit portrét a naopak.
|
|
|
|
7.10.2008, 18:46 ( Administratori )
|
|
Expedičník![]() ![]() Skupina: Expedičníci Odkiaľ: Praha |
No, naprostý souhlas s pepčokem i s Hanzem. Všechny lidi na tomhle webu spojují předpokládám především Dynaxexpedice a společně s tím i technika k tomu se vztahující - Minolta/Sony (a na výjimky Nikon)
|
|
|
|
7.10.2008, 19:16 ( Administratori )
|
|
Suhlas s predoslimi recnikmi.
Karlos: teraz si nekup objektiv. Zaplat tie peniaze nejakemu cloveku, ktory ti urobi stranky s fotkami na mieru |
|
|
|
7.10.2008, 19:50 ( Administratori )
|
|
infra
myslím že než přijde na trh 16-35 tak mi je dcera zmákne |
|
|
|
28.1.2010, 13:03 ( Administratori )
|
|
Expedičník![]() ![]() Skupina: Expedičníci Odkiaľ: Praha |
Ahoj, podařilo se mi a ani nevím jak, vložit do Fotosoutěž 2009 dvě stejné fotky. Prosím Tě, jednu smaž, mě tio nějak nejde. Díky Aleš
Edit pepčok: hotovo |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Osekaná verzia | Momentálne je: 8.9.2010 - 17:17 |